Чому наша робота коштує тих грошей, які ми за неї просимо

Чому наша робота коштує тих грошей, які ми за неї просимо

Є професії, в роботі яких кінцевим результатом є визначення точного місця будь-якої несправності, пошкодження, дефекту, недоліку, проблеми. І для деяких клієнтів результат такої роботи здається банально простим – в потрібному місці поставити хрестик. Адже простіше не буває ... Але чи так це, давайте розберемося.

Історія крейдового хрестика в 1 долар

Теплим весняним ранком 1910 року в одному з підрозділів заводу Ford в Дірборні, штат Мічиган, панувала метушня. Напередодні інженерам повідомили, що прибуде той, хто полагодить величезний електрогенератор, що збоїть вже кілька тижнів. «Може, до нас Штейнмец загляне?» — з викликом запитав один з молодих інженерів. Решта фахівці підтримали його смішками. «Взагалі-то ви маєте рацію. Чарльз Штейнмец люб'язно погодився виконати роботу, з якої ви не впоралися», — з цими словами керуючий вийшов, залишивши інженерів мучитися від власної некомпетентності.

На наступний ранок деякі з них демонстративно покинули приміщення. Більшість же переступили через гординю, щоб подивитися, як працює інженер-електрик, слава якого росла з кожним новим геніальним патентом. Нарешті двері відчинилися, і в приміщення зробили крок керуючий і дитина. Тобто спочатку здавалося, що це дитина, але вже через пару секунд ставало ясно, що перед працівниками чоловік дуже низького, не більше 130 сантиметрів, зросту, що пахкає сигарою. Штейнмец кульгав при ходьбі, дивно вивертаючи ногу, а твідовий піджак ледве маскував горб у нього на спині. Незважаючи на непоказну зовнішність гостя, керуючий до нього підлещувався.

— У нас є все, що вам потрібно для роботи, а кухар приготує вам відмінний обід.

Штейнмец витягнув з рота сигару і сказав з сильним німецьким акцентом:

— Дякую за гостинність. Мені знадобляться стейк з картоплею, олівець, блокнот, крейда і, можливо, розкладачка.

Наступні два дні Штейнмец не виходив з приміщення, вся його увага була віддана генератору. Нарешті він попросив сходи і, незграбно на неї видершись, поставив крейдову позначку на одній зі сторін генератора.

— Змотайте шістнадцять витків з обмотки збудження, — закурюючи чергову сигару, наказав Штейнмец скептично налаштованим інженерам.

На їх жаль, порада допомогла: робота генератора налагодилася. Незабаром на стіл Форда поклали рахунок від Штейнмеца. Інженер запросив тисячу доларів. Форд, який не любив розлучатися з грошима, а тим більше з величезними сумами, зажадав детального рахунку. Відповідь обеззброювала: «1 долар — за те, що поставив крейдову позначку. 999 доларів — за те, що знав, куди її поставити».

У народженого карликом Чарльза Штейнмеца було два шляхи. Він міг замкнутися в собі і нічого не робити. Або стати геніальним вченим, плейбоєм і душею будь-якої компанії. Штейнмец вибрав другий шлях.

Прочитати повний варіант статті про геніального вченого та інженера, заради якого всі заводи General Electric на п'ять хвилин зупинилися, коли труну з його тілом опускали в могилу, можна в чоловічому журналі MAXIM Online.

Скільки коштує наш крейдовий хрестик

Даний екскурс в історію прекрасно показує чому деяка робота коштує тих грошей, які за неї просять. Хоча кінцевий результат комусь може здатися банально простим – в потрібному місці поставити крейдову позначку.

Ми теж ставимо хрестики, але в нашій роботі це місця можливого протікання. І ціна нашого хрестика теж 1 долар, а вся решта суми це те, що йому передує – авторська унікальна методика виявлення протікання води та інших робочих речовин в трубопроводах. Методика заснована на професійних знаннях і багаторічному досвіді!

Наші фахівці постійно покращують свої професійні знання і рівень кваліфікації, проходячи курси у провідних виробників спеціалізованого обладнання та сантехніки, беручи участь в конкурсах і семінарах в своїх профільних областях, відстежуючи всі новинки в сфері пошуку витоків та діагностики трубопроводів.

Для пошуку протікання і діагностики трубопроводів наші експерти використовують новітнє професійне обладнання як вітчизняного виробництва так і зарубіжних виробників. Щоб покращувати свою методику пошуку витоків та діагностики трубопроводів ми постійно закуповуємо різне галузеве обладнання провідних світових брендів.

Так як ми працюємо на результат, то наш фахівець завжди чекає підтвердження факту витоку, у вказаному ним місці. А це означає, що оплата нашої роботи здійснюється тільки після підтвердження успішного виявлення протікання.

Звертайтеся в лабораторію ТРУБОЛАБ в разі прихованого витоку води в трубопроводі і ми доведемо Вам, що наші хрестики стоять тих грошей, які ми за них просимо!

Коментарі